Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea a intrat în depresie la sfinţirea Catedralei Neamului. DETALII incredibile!
Mircea Badea a intrat în depresie la sfinţirea Catedralei Neamului. DETALII incredibile!

Mircea Badea a intrat în depresie la sfinţirea Catedralei Neamului. DETALII incredibile!

Se pare că relizatorul În gura presei de la Antena 3, Mircea Badea, nu a avut nervii necesari pentru a se uita la transmisiile live de la slujba de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului.

El a scris pe Facebook că mai mult de 10 secundă la oră nu rezistă să se uite la transmisiile live de la fața locului. Prezentatorul a mai spus că acestea îl „demoralizează suprem”.

„Cand ma uit cate 10 secunde la ora(nu rezist mai mult sau mai des) la transimisiile de la "catedrala", ma demoralizez suprem”, a scris Badea pe Facebook.

 Catedrala Mântuirii Neamului Românesc a fost sfinţită după 8 ani de lucrări, în prezenţa a zeci de mii de credincioşi. Câteva zeci de mii de credincioşi au fost prezenţi la slujba oficiată de Preafericitul Daniel şi de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I, alături de un sobor de 100 de preoţi.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Un preot a ales să-și stropească hainele cu benzină și să își dea foc, în semn de protest. Principala nemulțumire a preotului a fost legată de caterisirea lui ce a fost victima unui accident de circulație. Deși era victima, nu vinovatul, cei de la Arhiepiscopie au decis să-l suspende.

Câteva zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din partea medicilor. 

„În zona exterioară Catedralei sunt câteva mii de persoane care aşteaptă să viziteze altarul catedralei şi celelalte puncte de interes pe care le au de vizitat. Colegii mei au luat măsuri astfel încât accesul în incinta catedralei să se facă într-un mod cât mai organizat pe grupuri mici de persoane, astfel încât să prevenim accidentele şi evenimentele nedorite. Însă parte din aceste persoane pe fondul oboselii, pe fondul temperaturilor scăzute, şi-au pierdut răbdarea şi au forţat accesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

Mai mulți credincioși au căzut pe treptele Catedralei, după ce au rupt cordonul de jandarmi.