Mircea Badea a explodat: „Vreau să plătească şi IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu”

Mircea Badea a explodat: „Vreau să plătească şi IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu”

Realizatorul TV Mircea Badea a comentat, în stilul caracteristic, informația potrivit căreia jurnaliștii ar urma să fie scutiți de impozit, după ce un astfel de proiect a fost adoptat, marți, de Camera Deputaților.

După ce a criticat în nenumărate rânduri faptul că IT-iștii sunt scutiți de plata impozitului, iată că a venit și ziua în care jurnaliștii au primit aceași facilitate. Astfel, Badea a reacționat dur, afirmând că: „Mi se pare sub demnitatea mea ca om”.

„Cresc salariile în presă. Jurnaliştii vor fi scutiţi de impozit la fel ca IT-iștii. Asta mi se pare cu adevărat odios. Eu vreau să spun că asta este o mizerie. Vreau să denunţ această porcărie. Nu sunt de acord deloc cu ea. Exclus ca eu să beneficiez de aşa ceva! Consider că este o mare mizerie. Ideea este ca oamenii să plătească impozit, nu să fie scutiţi de impozit. Ca să meargă o societate înainte, este nevoie de bani, nu de scutiri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cazul în care nu voi avea încotro, că mă obligă legea şi nu vreau să fac puşcărie, o să donez o sumă mai mare decât impozitul. 10% din veniturile mele înseamnă o sumă destul de importantă. Mi se pare sub demnitatea mea ca om să fiu scutit de impozit. Vreau să plătească şi IT-iștii impozit, nu să fiu scutit eu”, a declarat Mircea Badea, la Antena 3, citat de dcnews.ro.