Miodrag Belodedici, prins în offside. Poliția i-a luat permisul de conducere după meciul Generației de Aur

Miodrag Belodedici, prins în offside. Poliția i-a luat permisul de conducere după meciul Generației de Aur

Miodrag Belodedici a luat parte la meciul de retragere a Generației de Aur, scor 3-2, contra echipei Legendelor Lumii, pe Arena Națională, în fața peste 50.000 de spectatori. Dar evenimentul i-a fost umbrit de faptul că poliția l-a lăsat fără permis de conducere.

Miodrag Belodedici, prins în offside de poliția rutieră

Miodrag Belodedici nu a lipsit de la dineul „Generației de Aur” unde a fost însoțit de iubita sa. Din păcate, Belodedici a rămas sâmbătă seară fără permis de conducere, imediat după meciul de adio al Generației de Aur.

Din păcate, evenimentele i-au fost umbrite deoarece a rămas sâmbătă seară fără permis de conducere, imediat după meciul de adio al Generației de Aur.

Belodedici a împlinit, luni, 60 de ani. Ziua de naștere și-a petrecut-0 în mijlocul colegilor din Generația de Aur (Video):

Ne puteți urmări și pe Google News

A recunoscut că a rămas fără permis

Miodrag Belodedici a fost una dintre legendele României prezente la meciul de adio al Generației de Aur, disputat pe Arena Națională din București în fața a peste 50.000 de spectatori.

După partida de pe Arena Națională, Jose Mourinho, antrenorul echipei World Stars, a mărturisit după meci că l-a impresionat profund Miodrag Belodedici, fostul stoper al României. Replica lui Belodedici nu a întârziat să apară:

„Oamenii au rămas cu ce trebuia să rămână, cu acele calificări la Mondiale și Europene. Ăsta a fost un meci de recreere. Am respectat ce ne-a zis nea Puiu. Atacanții nu prea respectă regulile, noi, fundașii, respectăm. Normal că Mourinho m-ar lua, dacă aș avea 20-22 de ani. Știți care e problema? Problema este ca postul meu s-a desființat și ar trebui să joc pe alt post”, a declarat Belodedici, după meci.

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text care spune „별 AMEX ERBET”Miodrag Belodedici. Sursa foto: Facebook

Imediat după meci, Belodedici a fost oprit de un filtru de poliție și acesta a rămas fără permis de conducere.

„Da, într-adevăr, după acea sărbătoare de pe Arena Națională, am fost oprit de poliție și am rămas fără permis de conducere”, a declarat Miodrag Belodedici. Întrebat despre motivul pentru care a rămas fără permis, Belodedici a evitat să dea detalii, informează sport.hotnews.ro.