Evenimentul Zilei > International > Minune la morgă. O femeie de 20 de ani s-a trezit după ce a fost declarată moartă
Minune la morgă. O femeie de 20 de ani s-a trezit după ce a fost declarată moartă

Minune la morgă. O femeie de 20 de ani s-a trezit după ce a fost declarată moartă

O situație medicală uluitoare a fost consemnată peste Ocean.

Caz uluitor petrecut în Statele Unite ale Americii, acolo unde o femeie în vârstă de 20 de ani practic „a înviat din morți”. Tânăra a fost declarată moartă, în primă fază, dar de fapt s-a trezit în timp ce se afla la morgă și urma să fie supusă procedurii de îmbălsămare.

Timesha Beauchamp, din Michigan, suferă de paralizie cerebrală încă de la naștere și a fost găsită inconștientă în locuința ei, de doctorii care fuseseră alertați de vecini, pentru că fata nu mai răspundea. Echipajul medical a încercat să o resusciteze, însă, potrivit acestora, femeia nu mai dat niciun semn de viață. După o jumătate de oră de încercări, a fost declarată moartă.

Conform procedurilor, trupul lui Timesha Beauchamp nu a putut să fie ridicat de familie fără să i se facă autopsie, pentru a stabili cauzele decesului. Înainte de procedură, un angajat de la morgă a văzut că femeia avea ochii deschiși și respira. Semnele erau fără dubii: americanca nu decedase, iar eroarea medicală fusese una de proporții.

Geoffrey Fieger, avocatul familiei Beauchamp, a povestit cum s-a petrecut extraordinara întâmplare. „Când se pregăteau să îmbălsmeze corpul, ochii lui Timesha erau deschiși și ea respira. Au fost pe punctul de a o îmbălsăma, ceea ce este cel mai înspăimântător lucru. Dacă nu ar fi avut ochii deschiși s-ar fi întâmplat asta”, a afirmat avocatul.

Acum a fost demarată o anchetă internă la Centrul Medical din Detroit pentru a stabili împrejurările în care femeia a fost declarată moartă. Luni seara, ea se afla în stare critică, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al instituției medicale. Tânăra a fost dusă acasă de familie, după cum au anunțat reprezentanții poliției din orașul Detroit.

„Mă simt foarte rău, cineva mi-a declarat copilul mort, deși, din fericire, el trăiește”, a spus mama fetei, conform theguardian.