Evenimentul Zilei > Social > Minorul dispărut de 8 zile a fost găsit! Autoritățile au descoperit detalii înfricoșătoare. A fugit spre Viena
Minorul dispărut de 8 zile a fost găsit! Autoritățile au descoperit detalii înfricoșătoare. A fugit spre Viena

Minorul dispărut de 8 zile a fost găsit! Autoritățile au descoperit detalii înfricoșătoare. A fugit spre Viena

Minorul în vârstă de 16 ani din municipiul Bacău, dispărut de opt zile de acasă, a fost găsit într-un tren pe ruta Cluj Napoca - Viena. Acesta fugise de acasă, iar toată țara îl căuta.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a declarat că băiatul a plecat de acasă pe 2 ianuarie şi nu s-a mai întors. Polițiștii au rugat populația să anunțe dacă știu detalii despre tânărul de 16 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Tomozei Constantin, de 16 ani, din municipiul Bacău, judeţul Bacău. În seara zilei de 2 ianuarie, tânărul ar fi plecat voluntar de la adresa de domiciliu, însă nu a revenit până în prezent”, a precizat Păduraru.

Autoritățile știau despre el că are 1,80 metri înălţime, 70 kilograme, ochii căprui, tenul deschis şi părul şaten. Părinții au declarat că fusese îmbrăcat în pantaloni de culoare închisă, hanorac albastru şi avea un ghiozdan albastru.

Minorul de 16 ani a fost găsit în tren

În această luni, poliţiştii de frontieră din Bihor l-au găsit pe tânărul din municipiul Bacău într-un tren pe ruta Cluj Napoca – Viena.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că adolescentul încerca să fugă din țară prin punctul de frontieră Episcopia Bihor.

„La data de 10 ianuarie a.c., minorul a fost depistat în P.T.F Episcopia Bihor, la controlul Poliţiei de Frontieră, că pasager în trenul de pe ruta Cluj Napoca – Viena. Tânărul a fost preluat de poliţiştii IPJ Bihor şi internat într-o unitate din cadrul D.G.A.S.P.C. Bihor”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţiştii IPJ Bihor fac verificări pentru a afla care a fost adevăratul motiv pentru care tânărul a vrut să fugă din țară.

Un alt minor a dispărut în Lugoj

Un tânăr de 14 ani a fost dat dispărut pe 14 noiembrie. În data de 10 noiembrie, în jurul orei 22:30, RUSANU GEORGIAN-DANIEL-ADRIAN a dispărut de la domiciliul său, iar până în prezent acesta nu a mai revenit.

Autoritățile au declarat că tânărul are 1.65 m, 55 de kg., păr castaniu, ochi căprui, fața rotundă, constituție atletică. Îmbracaminte: geacă neagră cu glugă, pantaloni de trening negri cu dungă verticală portocalie, adidași portocalii. Orice informație oferită poate salva viața adolescentului, potrivit stiripesurse.ro.