Cariera lui de artist a fost propulsată de trustul Pro după ce a fost cooptat în producția de mare succes „Pariu cu viața”, un serial urmărit cu sufletul la gură de elevii din România. Apoi, s-a lansat în muzică pe cont propriu și a intrat în alte show-uri de anvergură, fiind chiar și jurat în emsiunea-concurs dedicată micuților cu talent muzical „Next star” de la Antena 1. Așadar, copiii au fost principalii susținători ai tânărului care, în ciuda acestui fapt, apare mai mereu fără tricou și încordat la maxim.

După ce imaginile cu micuța care dansa lasciv pe scenă, pe „trilurile” lui Dorian și sub comentariile aprobatoare ale acestuia, cât și ale familiei ei, au făcut înconjurul internetului, frumușelul showbizului poate spune că și-a pus cariera în cui. Posturile tv cu care a colaborat l-au trecut pe lista neagră, spun sursele noastre, iar în următorul sezon al „Next Star” va fi înlocuit de o altă figură mondenă.

 

Verdictul specialistului: „Acest incident poate avea repercusiuni asupra copilului”

 

Una dintre întrebările care au fost pe buzele tuturor este de ce micuța a fost încurajată de părinți să folosescă mișcări erotice în dans. Psihoterapeutul Gabriela Maalouf a explicat, pentru Evz Monden, ce consecințe pot apărea în urma acestor greșeli de parenting.

A făcut un gest familiar

În înregistrare se aud încurajările mamei, cât și a celorlalți adulților din public. „Aici vine problema cu adevărat. Din dorința de a ne vedea copiii bine și de succes îi expunem la foarte multe situații pentru care nu sunt încă pregătiți. Ajungem chiar în cazuri extreme în care fardăm fetițele foarte mici și trimitem copiii la prezentări nepotrivite, uitând că fiecare vârstă are frumusețea ei. Din păcate, punem tot ce nu am putut noi să facem pe umerii micuților noștri și suntem convinși că asta le va aduce fericirea. De fapt, noi ne vânam propria fericire, propria validare”, spune Gabriela Maalouf.

Ce repercusiuni are această libertate în comportament asupra copilului?

„Dacă validăm anumite comportamente este mai mult decât firesc ca al nostru copil să le perceapă drept corecte, pentru că așa a spus cel mai de încredere om de pe planetă pentru el: mama sau tata. Repetând o acțiune, aceasta va fi percepută de creierul nostru drept familiară, deci firească. Dacă eu susțin copilul să danseze, e în regulă! Dar dacă îl trimit să impresioneze pe cineva cu asta, ce îmi garantează mie că nu o va ruga un pedofil data următoare, iar ea nu va realiza pericolul? Repercusiunile unei astfel de încurăjări pot pune în capul unei ființe faptul că un comportament lasciv este cheia succesului. De aici se poate ajunge ușor la a cădea pradă diverșilor oportuniști și consumatori de astfel de senzații”, mai spune psihoterapeutul.