Evenimentul Zilei > Social > Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat război celor care nu cred în existența COVID
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat război celor care nu cred în existența COVID

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat război celor care nu cred în existența COVID

Ministrul Sănătății dezvăluie care este motivul pentru care România trece printr-un moment dificil.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, se luptă cu negationiștii. Este vorba despre persoanele care critică și instigă la nerespectarea măsurilor de prevenție împotriva COVID-19. Acestea consideră că autoritățile și presa trebuie să prezinte exact evoluția epidemiei.

Nelu Tătaru a declarat că atîta timp cât există curente negaţioniste, bagatelizarea celor trei, patru luni în care regulile au fost respectate se va face destul de greu.

„ Rămâne ca noi, la nivelul nostru, de Minister al Sănătății și media, să aducem în imagine tot timpul ce se întâmplă. Precum și care este această față adevărată a infecției cu coronavirus. Trăim un moment dificil”, a declarat Nelu Tătaru.

„Cum am ajuns ciuma Europei?”

„Dacă era să fim numai noi, spuneam că suntem subiectivi. Dacă ne uităm în toată Europa și în toată lumea, n-avem cum să mai fim subiectivi. Stăm, strigăm că am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns ciuma Europei? Nerespectând niște reguli.

Sau instigând să nu respectăm niște reguli. Rămâne totuși ca fiecare dintre noi să respectăm niște reguli, o conduită și să fim complianţi la tot ce înseamnă episod pandemic, pentru a putea să ne gândim şi la o perioadă în care putem să ne desfăşurăm o activitate cvasinormală”, a precizat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, potrivit RADOR.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: