Evenimentul Zilei > Actualitate > Militarul gelos, care și-a desfigurat iubita cu un baros, trimis în judecată
Militarul gelos, care și-a desfigurat iubita cu un baros, trimis în judecată

Militarul gelos, care și-a desfigurat iubita cu un baros, trimis în judecată

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au finalizat cercetările și au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a militarului de la garnizoana Bârlad, care din gelozie și-a bătut iubita cu un ciocan greu până a desfigurat-o. El va fi judecat pentru tentativă de omor calificat, violare de domiciliu și amenințare.

Din rechizitoriul întocmit de procurorii militari din Iași a rezultat că “în data de 2 iunie 2019, în jurul orei 01.00, după ce s-a înarmat în prealabil cu un ciocan, inculpatul a intrat fără drept și fără consimțământul prealabil în locuința fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinții săi într-un sat din județul Vaslui”. După ce a oprit alimentarea casei cu energie electrică de la panoul electric, “militarul a exercitat violențe asupra celor trei persoane ce se aflau în locuință, lovindu-le cu un ciocan cu preponderență în zona capului, dar și înalte zone ale corpului, provocându-le mai multe leziuni cu intenția de ale suprima viața”.

 

De asemenea, din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, “la data de 16 mai 2019, inculpatul a amenințat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violență și cu moartea, precum și cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia și a membrilor familiei sale”. Parchetul general precizează că  “această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

 

Atacul sângeros al militarului gelos a avut loc în satul Trestiana, din apropierea orașului Bârlad, potrivit presei locale. Plutonierul G.T.L.din cadrul Garnizoanei Bârlad era acuzat cã și-a desfigurat din gelozie iubita cu un baros care cântãrea aproape un kilogram. Militarul, având doi complici, ar fi intrat cu cagulele pe fațã în locuința unde se afla iubita sa și cei doi pãrinți. Au stins lumina și i-au snopit pe toți trei în bãtaie, folosind un ciocan. Victimele, care au scăpat cu greu, au fost internate de urgențã în spitalele din Iași si Bârlad. Cazul a fost imediat preluat de un procuror militar care a dispus arestarea plutonierului.

 

Publicat in categoriile: Actualitate, Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: