Evenimentul Zilei > Actualitate > Milionarul a pus avionul pe pilot automat şi a violat o minoră. Cum a ajuns fata de 15 ani la el în avion
Milionarul a pus avionul pe pilot automat şi a violat o minoră. Cum a ajuns fata de 15 ani la el în avion

Milionarul a pus avionul pe pilot automat şi a violat o minoră. Cum a ajuns fata de 15 ani la el în avion

Un om de afaceri milionar, de 53 de ani, a fost trimis în judecată după ce a avut o relaţie intimă cu o fată minoră, de abia 15 ani. Acuzaţia, în fapt, s-a focalizat asupra unei călătorii la bordul unui avion privat al bărbatului, care ar fi făcut sex cu fata după ce a pus avionul pe pilot automat.

S-a întâmplat în New Jersey, după cum relatează surse locale şi internaţionale, printre care Fox News. Stephen Bradley Mell, căsătorit şi tată al unei fete, ar fi avut o relaţie cu o minoră. Propietar al societăţii de investiţii W.H. Mell Associates, întreprinzătorul este acuzat că a făcut sex cu minora în timpul unui zbor între New Jersey şi Cape Cod.

Mai clar, în afara violenţei sexuale asupra minorei, Mell este acuzat de deţinere de imagini pedopornografice, apoi a făcut rost de fotografii explicite ale tinerei amante şi a pus în pericol siguranţa  şi viaţa lor fiindcă a pus avionul pe pilot automat. 

După arestare, Mell a fost eliberat în urma plăţii unei cauţiuni de 1 milion de dolari, iar acum riscă 5 ani de închisoare şi alţi 5 de libertate supravegheată.

Între timp, un tribunal i-a confiscat licenţa de pilot de avioane, dar i-a interzis şi folosirea de dispozitive electronice, ca şi interzicerea apropierii de fată. Rămâne încă neclar cum a ajuns fata în avion, fiindcă se pare că avocaţii individului pofticios pledează pe o relaţie sexuală liber-consimţită.