Evenimentul Zilei > Actualitate > Frumoasa MILIONARĂ, care renunță la un post extrem de bănos de DIRECTOR, pentru a sta acasă cu COPIII ei
Frumoasa MILIONARĂ, care renunță la un post extrem de bănos de DIRECTOR, pentru a sta acasă cu COPIII ei

Frumoasa MILIONARĂ, care renunță la un post extrem de bănos de DIRECTOR, pentru a sta acasă cu COPIII ei

Baronesa Ruby McGregor-Smith (53 de ani) va renunța la jobul ei, de director al uneia dintre cele mai mari companii din Marea Britanie, pentru a petrece mai mult timp cu copiii ei, după ce aceștia i-au spus „O vreau pe mama înapoi!”.

Ruby McGregor-Smith a petrecut nouă ani ca director executiv al firmei Mitie de curățenie și pază, în același timp îndeplinindu-și rolul de mamă a doi copii.  

Ieri, însă baronesa Ruby McGregor-Smith, prima șefă asiatică a a unei companii de top din FTSE (Indicele FTSE 250 – o listă a 250 de companii publice de mărime mijlocie, listate la Bursa de la Londra – n.r.), a anunțat că renunță la funcția care-i aducea un venit de 2,5 milioane de lire sterline pe lună, fiind influențată, parțial, de dorințele copiilor săi.

Povestea a fost relatată de Daily Mail, care amintește că demisia ei va renaște disputa privind provocările pe care le au mamele în aceste timpuri moderne, în timp ce luptă să păstreze un echilibru între muncă și viața de familie.

Baronesa McGregor-Smith, care a primit titlul nobiliar în 2015, a declarat: „Întotdeauna m-am gândit că 10 ani în această funcție vor fi suficienți. Când am venit pe această poziție, copiii mei aveau 8 și 10 ani și acum unul este la universitate, celălalt termină liceul. Am vorbit cu ei despre demisia mea, anul trecut, și ambii au spus că vor să petreacă mai mult timp cu mine. Să fiu mamă pentru doi adolescenți a fost sarcina mea, cu care a trebuit să jonglez în timp ce munceam. A fost cu adevărat dificil”, a explicat ea.

Femeia va pleca de la Mitie – firmă care furnizează personal de securitate pentru Eurostar și personal pentru baruri de la hipodromurile unde se organizează curse de cai, în Royal Ascot -înainte de sfârșitul acestui an. 

Decizia ei vine la scurt timp după o perioadă dificilă pentru Mitie, care în ciuda creșterii vânzărilor de la 1,2 miliarde de lire, când McGregor-Smith a preluat funcția, în 2007,  până la 2,2 miliarde lire în prezent – a publicat o avertizare de scădere a profitului, luna trecută, și a fost acuzată că nu a plătit unii angajați cu salariul minim pe economie.

Baronesa, care a câștigat anul trecut 2,5 mlioane de lire și are o casă de 2,8 millioane de lire în Ascot, Berkshire, spune că în primul rând este mamă, abia apoi director executiv și vrea să petreacă mai mult timp cu băiatul cel mic, până când acesta va merge la facultate, anul viitor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: