Evenimentul Zilei > Actualitate > Un MILIARDAR român a făcut cea mai SPECTACULOASĂ achiziție. A DOBORÂT recordul MONDIAL
Un MILIARDAR român a făcut cea mai SPECTACULOASĂ achiziție. A DOBORÂT recordul MONDIAL

Un MILIARDAR român a făcut cea mai SPECTACULOASĂ achiziție. A DOBORÂT recordul MONDIAL

Achiziționarea celui mai scump diamant din lume a făcut să iasă la suprafață unul dintre milionarii cu rădăcini românești și despre care se cunosc foarte puține lucruri.

A fost nevoie de un an de negocieri intense pentru ca Laurence Graff să intre în posesia celui mai scump diamante din lume. Afaceristul a plătit 45 de milioane de euro pentru un diamant de mărimea unei mingi de tenis. Piatra de 1.109 carate a fost descoperită în noiembrie 2015 în Botswana și a trezit dorința tuturor pasionaților de a deține această piatră prețioasă.

Laurence Graff mai deține un diamant în valoare de 44 de milioane de euro, care a fost cumpărat în 2010.

Mama lui Laurence Graff s-a născut la Botoşani, în 1910, scrie wowbiz.ro. La 25 de ani, Rebeca a plecat cu familia la Londra, unde s-a măritat cu croitorul Harry Graff, un evreu originar din Ucraina.

Copilul lor, Laurence, născut în 1938, a început de tânăr să lucreze în atelierul unui bijutier, iar până la vârsta de 20 de ani avea deja propria afacere.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: