Evenimentul Zilei > Social > Mii de utilizatori de internet din Timișoara sunt, în continuare fără conexiune
Mii de utilizatori de internet din Timișoara sunt, în continuare fără conexiune

Mii de utilizatori de internet din Timișoara sunt, în continuare fără conexiune

Mii de utilizatori de internet din Timișoara sunt, în continuare, fără acces la traficul de date, după ce municipalitatea a început acțiunea ”Ghilotina”, de tăiere a cablurilor aeriene din oraș.

La Inspectoratul Școlar Județean Timiș, instituție care coordonează simularea Banalaureatului, s-a apelat la o soluție de rezervă, pusă la dispoziție de furnizorul de internet.

La proba simulării la BAC de miercuri, 20 martie, reprezentanții școlilor au putut descărca subiectele pentru proba la alegere a profilului, folosindu-se noua soluție de acces la internet.

Marți,  mai multe servicii din cadrul Primăriei Timișoara, care funcționează în sedii autonome, au constatat că nu au acces la internet. Printre acestea se numără: Serviciul de Creșe, Serviciul pentru Situații de Urgență, Biroul Managementul Calității, Biroul Transport și Siguranța Circulației, Biroul Iluminat Public, Serviciul Financiar Învățământ, Biroul Salubrizare, Biroul de Cimitire și Direcția de Evidență a Populației.

Potrivit reprezentanților municipalității, tăierea cablurilor de internet aeriene inestetice va continua în zilele următoare, iar companiile care le dețin sunt obligate  să înceapă demersuri pentru a le duce în subteran.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: