În plus, premierul susține că nu sunt probleme cu banii la bugetul de stat, că săptămâna viitoare va fi prima rectificare bugetară care este pozitivă.

”Dintr-o stare foarte stabilă, cu o Armată aflată pe drumul cel bun, ne-am trezit pe site-ul MApN cu un fel de telegramă publică în care ni se spunea că nu mai sunt bani. Așa ceva nu se face. Eu mă întreb ce spuneau partenerii externi. Au început să sune telefoanele”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.


UPDATE. Vicepremierul Marcel Ciolacu, interimar la Apărare. DEMISIA Ministrului Apărării, ACCEPTATĂ de premier. SCANDALUL cu banii pentru militari ia amploare.


Premierul Mihai Tudose a acceptat demisia ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu. Potrivit unor informații de ultimă oră, Marcel Ciolacu a fost numit interimar la Ministerul Apărării, după demisia lui Adrian Țuțuianu. Acesta își anunțase demisia în contextul scandalului legat de banii pentru plata salariilor și indemnizațiilor de hrană și chirie pentru militari. Fostul ministru al Apărării a precizat că premierul Mihai Tudose i-a reproşat că a greşit în comunicarea cu el, pentru că nu l-a informat cu privire la situaţia de la MApN, dar şi în comunicarea cu presa.