Evenimentul Zilei > EVZ Special > Mihai Tudose (PSD) dezvăluiri despre marele secret din spatele negocierilor cu PNL! EVZ Play
VIDEO

Mihai Tudose (PSD) dezvăluiri despre marele secret din spatele negocierilor cu PNL! EVZ Play

Astăzi de la ora 12.00 pe EvZPlay, fostul prim-ministru și liderul PSD Mihai Tudose se va afla față-n față cu doi ziariști incomozi: Dan Andronic și Mirel Curea.

Negocierile secrete dintre PNL și PSD vor fi principalul subiect al podcastului EvZPlay, dar se va discuta și despre criza economică care amenință România. Cum se împacă Marcel Ciolacu cu ideea de a deveni prim-ministru, dar mai ales cum explică declarațiile jignitoare de acum un an la adresa PNL. Cum acceptă membrii PSD o alianță la guvernare cu cei care îi calificau ca fiind Ciuma Roșie.

Poate fi impus certificatul verde tuturor angajaților din România, se întreabă mulți dintre dumneavoastră. Noi vom încerca să răspundem. Aveți întrebări acum sau pe parcursul emisiunii, transmiteți-le la numărul de WhatsApp 0729729578. Abonați-vă la canalul de YouTube EVZ Capital ca să fiți alături de noi și să aflați lucrurile pe care alții nu vi le spun!

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro
Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: