Evenimentul Zilei > Monden > Mihai Trăistariu din nou la TV! Ce job a obținut
Mihai Trăistariu din nou la TV! Ce job a obținut

Mihai Trăistariu din nou la TV! Ce job a obținut

Mihai Trăistariu este iarăși pe cai mari, după ce, în primăvara acestui an, nu a reușit să facă un succes din noua sa încercare de a participa la Eurovision, alegând, la un moment dat, chiar să se retragă.

Cântărețul care ne-a adus cea mai mare performanță la Eurovision, în anul 2006, cu piesa „Tornero”, a primit un job în televiziune. El a acceptat să fie, din 27 august, prezentatorul unei emisiuni la postul de televiziune Orizont TV, patronat de ziaristul Bogdan Eduard.

Celebrul Mihai Trăistariu prezintă matinalul: „Bună dimineața, România”.

Apropiații artistului au declarat că Mihai este cam supărat pe unii dintre prezentatorii unor televiziuni care, de-a lungul anilor, nu au fost tocmai corecți cu el, încât se va ambiționa să le arate tuturor că, deși lucrează la un post mic de televiziune, el poate face o audiență foarte mare.

Emisiunea se filmează la Neptun, la Hotel Miorița, iar vedeta s-a angajat să fie prezent de la prima oră a dimineții și numai atât, dar să își invite și prietenii artiști la taclale în direct.

Postul Orizont TV este în plină ascensiune, la începutul acestui an fiindu-i de altfel permisă de către CNA trecerea pe cablu în toată țara, potrivit cancan .

Pentru Mihai nu este prima sa experiență în rol de prezentator de televiziune. În urmă cu doi ani, artistul a jonglat cu același job, dar pentru Antena 1 Constanța, iar, în 2014, artistul a fost prezentatorul unui show de talente, „Campionii muzicii”, difuzat pe Neptun TV.

FOTO

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: