Mihai Neșu, mesaj EMOȚIONANT: „La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari”

Mihai Neșu, mesaj EMOȚIONANT: „La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari”

Fostul fotbalist Mihai Neșu a vorbit despre starea dificilă pe care o traversează după accidentarea suferită în 2011 și a afirmat că sunt persoane într-o situație și mai dificilă.

Într-un interviu acordat pentru „Gazeta Sporturilor”, fostul fotbalist Mihai Neșu a vorbit despre starea de spirit pe care o are la 7 ani de la grava accidentare suferită la un antrenament al formației olandeze FC Utrecht. Fundașul a rămas în cărucior cu rotile, dar continuă să încerce să se recupereze și să se implice în diverse activități.

„Din experiența mea îți spun că totul pornește din interiorul omului, din relația lui cu Dumnezeu. Dacă omul nu reușește să se întoarcă la Dumnezeu, în lumea aceasta plină de probleme, îi va fi greu. La mine se vede că sunt paralizat, dar alții au probleme mai mari care nu se văd. Dacă nu-L ai pe Dumnezeu, n-ai nimic în viață! Eu, 30 de ani, am fost ca batista prin aer. Adică aveam eu visurile mele, pe unele mi le-am realizat, însă nu știam cu adevărat ce drum aveam în viață. Până la urmă, noi primim viață de la Dumnezeu, dar ce facem cu ea? Viața e ca o facultate în care învățăm cât mai multe lucruri pentru ca la finalul vieții să fim pregătiți de ceea ce urmează. Fiindcă viața nu se oprește aici, la ceea ce trăim pe pământ, sufletul este veșnic. Toate lucrurile bune sau rele pe care le facem le ducem cu noi. Dincolo. Dacă nu reușim să ne pregătim pe parcursul vieții, ne va fi greu. (...) Mă ocup de centrul de recuperare pe care fundația l-a deschis la Oradea, avem peste o sută de copii cu dizabilități, fac terapii, recuperare, totul este caritabil. Fac și eu cu ei. Ne ridicăm împreună ca să ne depășim condiția.”, a spus Neșu pentru sursa citată.

Ne puteți urmări și pe Google News