Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Gâdea, lovit în plin de pandemie. Vedeta este în pragul disperării
Mihai Gâdea, lovit în plin de pandemie. Vedeta este în pragul disperării

Mihai Gâdea, lovit în plin de pandemie. Vedeta este în pragul disperării

Pandemia de coronavirus a lovit în plin și în bugetul vedetei trustului Intact, Mihai Gâdea. Soția prezentatorului TV, Agatha Kundri, are o grădiniță împreună cu sora sa care este în pragul falimentului.

 

În ultimele luni, afacerea a mers prost și cei doi au a pierdut sume importante de bani.

După ce în 2018, grădinița producea din plin,  de la finalul anului trecut ea se află pe o pronunțată pantă descendentă. Concret, cele două surori a avut pierderi însemnate de aproximativ 10.000 de euro, adică suma de 48.051 de lei. Soția lui Mihai Gâdea a raportat toate acestea în declarațiile de la Fisc și așa s-a aflat despre respectiva lovitură.

Datele oferite public autorităților de specialitate mai arată că pierderile au fost urmate după un an în care avuseseră câștiguri de 20.000 de euro. Totuși, s-a prăbușit în doar un an de zile, suferind o daună atât de mare. Grădinița particulară pe care soția prezentatorului de televiziune o deține în Capitală este o afacere de familie, fiind ajutată și de sora ei, Naomi Memete.

Agatha Kundri este de profesie sociolog. De aceea, în cadrul grădiniței lor a avut acest rol, cel de sociolog al instituției destinată copiilor, după cum era dezvăluit în urmă cu câțiva ani.

Mihai Gâdea este, din 14 mai 2010, directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu.

Este doctorand în istorie, Institutul de studii istorice „Nicolae Iorga”, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000.

Este căsătorit cu Agatha Kundri Gâdea (fostă Memete, născută la 19 august 1981 în Timișoara, absolventă a Universității de Vest din Timișoara în 2004). Împreună au o fetiță, Maisha Karina, scrie Cancan.