Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihai Gâdea a renunțat la meseria lui pentru a lucra la Antena 3. Ce făcea prezentatorul înainte să devină faimos
Mihai Gâdea a renunțat la meseria lui pentru a lucra la Antena 3. Ce făcea prezentatorul înainte să devină faimos

Mihai Gâdea a renunțat la meseria lui pentru a lucra la Antena 3. Ce făcea prezentatorul înainte să devină faimos

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai valoroși oameni de televiziune din România. Înainte emisiunea Sinteza Zilei, înainte să apară pe micile ecrane, acesta avea o profesie complet diferită.

Mihai Gâdea apare zilnic pe micile ecrane în emisiunea Sinteza Zilei, dar acesta a avut mai multe profesii înainte să apară la TV.

Cu ce se ocupa prezentatorul înainte?

De luni până joi, de la ora 21:00, Mihai Gâdea este urmărit de foarte mulți români. Controversele politice prezentate în emisiunea acestuia au o audiență greu de egalat zi de zi. Din mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce, înainte, ocupase aceeași funcție la Antena 2 devenită astăzi Antena Stars.

Înainte să apară la televizor, bărbatul cocheta cu teologia și ținea predici în bisericile adventiste. Între anii 2002 și 2004, a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între anii 2004 și 2005 a realizat programe TV pentru Antena 1.

Prima pasiune, teologia

Mihai Gâdea a castigat în 1999, un doctorat în Istorie de la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. În anul 2000, prezentatorul a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă, iar acesta își câștiga banii din predici în bisericile cu această religie.

Omul de televiziune apare pe Youtube la o adunare a penticostalilor în care le vorbește despre viața sa și trăirile sale.

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea, proces, Antena 3

CNA-ul l-a amendat

Postul lui Gâdea a fost amendat de CNA din cauza unor materiale șocante la orele în care se uită și copiii.
Mihai Gâdea nu este la prima amendă, acesta a trebuit să plătească 5.000 de lei după ce au fost foarte multe discuții aprinse despre vaccinare și COVID-19 în emisiunea sa.

„Propun amendă de 5.000 de lei pentru ediţia Subiectiv cu opiniile despre pandemie, vaccinare şi medicaţie. Nu sunt validate academic, iar în platou nu sunt persoane cu expertiză în domeniu, ci doar politicieni şi avocaţi, după cum a spus acesta.”, a precizat Mircea Toma, membru CNA., potrivit impact.ro

„Mă întreabă lumea dacă m-am vaccinat. Răspunsul meu este: ce-ți pasă ție? Care este interesul tău în treaba asta? Ce importanță are dacă eu m-am vaccinat sau nu?

M-a întrebat cineva pe Facebook dacă-s vaccinat. L-am întrebat ce-i pasă lui. Mi-a spus: „mulți se pot lua după tine”. Eu nu vreau să se ia nimeni după mine. Ce fac eu privind vaccinarea vreau să mă privească doar pe mine. De ce să se ia cineva după mine? Există foarte multă pasiune dilie în ambele direcții. Aici nu includ doctorii. Ei spun părerea lor medicală. Nu mă refer la ei. Dar vin din ăștia – Ciuculete, Bubulete, Mumulete – care vin și zic: vaccinul e bun la om. De unde știi tu, Mumulete, că vaccinul e bun la om? ”Păi de la doctori”, spunea Mircea Badea pe postul lui Gâdea.