În ultimele 12 ore, Mihai Constantinescu a făcut stop cardiac de trei ori și acum se află în moarte cerebrală. 

Un apropiat al artistului a mărturisit că acesta a fost supus unei operații de extirpare a unui rinichi în 2018. Se pare că după intervenția chirurgicală delicată starea de sănătate a solistului s-a înrăutățit în urma unor complicații, informează cancan.ro.

Același prieten a mai spus că Mihai Constantinescu a reușit să păcălească moartea înainte de Crăciunul trecut și că s-a simțit mai bine în urma tratamentelor. La doar câteva luni de la momentul de cumpănă din iarnă, mai exact în martie, anul acesta, cântărețul a ajuns la Spitalul Municipal tot din cauza unor probleme de sănătate. Atunci, el a fost nevoit să își anuleze concertele.

Conform unul dintre amicii lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier i-a fost alături soțului său zi de zi, ea renunțând la toate contractele pe care le avea, dar și la propunerile pe care le-a primit. Îndrăgitul artist de muzică ușoară a împlinit 73 de ani pe 4 ianuarie.

Mihai Constantinescu și Simona Secrier formează un cuplu de mai bine de două decenii, însă abia în anul 2017 s-au căsătorit, după ce au amânat fericitul eveniment de mai multe ori. Ceremonia a avut loc în mare secret și, în cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că trăiește a doua tinerețe la vârsta onorabilă pe care o are. Soția sa, fosta componentă a trupei Etno, este cu 24 de ani mai tânără decât el. “Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a declarat Mihai Constantinescu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Mihai Constantinescu (73 de ani) a fost internat la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca”, în luni seară, după ce a suferit un stop cardio-respirator.

 

Te-ar putea interesa și: