Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistului a fost acoperit, în semn de omagiu, cu drapelul României, iar garda de onoare alături de familie, de mulți artiști, de foști colegi de-ai lui, l-au însoțit pe artist pe ultimul drum. Anca Țurcașiu, Marius Țeicu, medicul Monica Pop, Octavian Ursulescu, Keo, Cornelia Catanga, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu, au dorit să-i aducă un ultim omagiu.
Simona Secreier, partenera sa de-o viață, a postat un mesaj sfâșietor pe panglica funerară a coroanei depuse la căpătâiul regretatului artist: „Iubirea ta este tatuată în inima mea!”.

La înmormântare a fost prezentă și fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu, alături de Simona Secreier. Amândouă pășeau triste în timp ce lacrimile curgeau și le brăzda fața, lăsând o urmă adâncă în sufletele lor.
Mihai a dăruit atâta iubire, încât nu știu dacă noi, femeile din viața lui, am reușit să-i întoarcem această iubire. Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol, chiar dacă știam că este complicat. Se spune că, o dată cu timpul, rănile se vindecă. Eu nu cred așa ceva…”, a declarat, îndurerată, Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului.

Anca Țurcașiu a fost prezentă la înmormântarea artistului Mihai Constantinescu, fiind vizibil răspusă de durere. Pe pagina sa de facebook, aceasta a scris că artistul i-a condus pașii în adolescență și a primit-o în sufletul lui ca prieten drag toată viața.
Am împărțit cu atâta bucurie sute de scene, de platouri de filmare și simt acum că s-a rupt ceva în mine! E atât de tristă despărțirea fizică! Doare cumplit!

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe Mihai Constantinescu cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler în semn de apreciere pentru întreaga carieră a artistului.

Te-ar putea interesa și: