Mihai Chiţac este în comă. Medicii nu îi dau şanse de supravieţuire

Mihai Chiţac este în comă. Medicii nu îi dau şanse de supravieţuire

ACTUALIZAT. Fostul general Mihai Chiţac a intrat în comă în urma unei operaţii prin care s-au extirpat mai multe tumori cerebrale canceroase. Doctorii nu îi dau şanse de supravieţuire.

Medicii au descoperit şase tumori cerebrale de dimeniuni mari. În urma operaţiei care a avut loc ieri, la un spital din Capitală, starea fostului general Chiţac s-a agravat, iar acum se află în comă, probabil indusă.

În urmă cu două săptămâni, medicii i-au descoperit şase tumori cerebrale de dimensiuni mari. Chiţac, închis în penitenciarul Jilava, unde ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani de închisoare, a acuzat dureri mari de cap. A fost dus la spitalul Elias, din Capitala, unde, în urma analizelor, s-au descoperit şase tumori cerebrale şi una în zona gâtului, aceasta din urmă benignă.

Chiţac a primit joi acordul instanţei de a părăsi, pentru o perioadă de patru luni, penitenciarul Jilava. Avocata fostului general condamnat definitiv la 15 ani de închisoare în dosarul Revoluţiei de la Timişoara a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihai Chiţac a mai fost eliberat din închisoare de câteva ori, pe motive medicale. Ultima oară, fostul general condamnat în dosarul Revoluţiei de la Timişoara a fost eliberat în luna mai.

Cu acea ocazie, Chiţac era programat la o operaţie pe cord, însă operaţia nu a mai avut loc, din cauza stării sale de sănătate.