la bară a reuşit să lase întreaga audienţă cu gura căscată, nu demult, la Britain's Got Talent
Emma Haslam a arătat pe scenă un dans la bară de senzaţie. Şi aceasta  pentru că se mişcă extrem de bine. Emma cântăreşte 95 de kilograme şi a mărturisit că a avut mari emoţii când a urcat pe scenă de la "Britain's Got Talent", unde a fost privita cu uimire de către cei patru juraţi. Îndată ce dansatoarea în vârstă de 27 de ani şi-a început „numărul”, audienţa a fost electrizată. Tânăra nu a lăsat nicio clipă impresia că greutatea ar incomoda-o în vreun fel, iar la finalul numărului său a primit numai laude din partea juriului. "Nu-mi pasă ce mărime porţi la haine. Eşti genială pe scenă", i-a spus solista Alesha Dixon, unul dintre juraţi.
Dansatoarea care a făcut furori la Britain's Got Talent are chiar şi o şcoală de dans unde le învaţă pe tinere să danseze la bara, iar cel care îi este mereu aproape şi o susţine necondiţionat este soţul său, care a marturisit că pentru el nu contează cum arată şi nici câte kilograme are, el o iubeşte oricum.
Pe plaiul mioritic
La „polul opus”, în ceea ce priveşte emisiunea „Românii au talent” de pe plaiul mioritic, este deja de notorietate reacţia Mihaelei Radulescu (unul dintre juraţii emisiunii) în prima seară a show-ului. Respectiv, două fete au impresionat juriul și publicul cu dansul lor si ușurința cu care au executat o mișcări de dans și de gimnastică. Mihaela a fost extrem de dură cu una dintre cele două concurente: ”Dacă data viitoare nu vei slăbi 5 kilograme, nu treci de mine! În dans, kilogramele contează”, a spus ea. Andra a sărit în apărarea fetelor. ”Aici nu suntem la gimnastică, ci la Românii au talent. Dacă un concurent își demonstrează talentul, nu contează câte kilograme are. Şi chiar nu mi se pare grasă”…