Mihaela Rădulescu, şefă la "Unica" pentru o lună

Mihaela Rădulescu, şefă la "Unica" pentru o lună

În ediţia pe care a coordonat-o, disponibilă de azi la chioşcuri, vedeta i-a luat un interviu "îndrăzneţ" lui Dani Oţil şi şi-a descris viaţa din Monte Carlo.

"Trăiesc în două lumi şi între cele două lumi. Sunt atât de diferite, dar în fiecare am o iubire de ţinut în palme şi în fiecare dintre aceste două lumi mă simt cea mai iubită - într-o lume de un copil, în alta, de un bărbat", povesteşte Mihaela Rădulescu pentru cei care vor să ştie cum este viaţa ei la Monte Carlo.

Viaţa la Monte Carlo, povestită într-o nouă carte

Într-un număr special al revistei "Unica", ediţia din luna august care se găseşte, începând de astăzi, la chioşcuri, Mihaela vorbeşte despre experienţa ei la Monte Carlo, despre care spune că ar putea s-o povestească, la un moment dat, într-o nouă carte.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, Mihaela Rădulescu a acceptat provocarea de-a fi, pentru această ediţie, atât coverul cât şi redactorul-şef al cunoscutei reviste glossy. Propunerea a fost primită cu entuziasm, iar Mihaela şi-a făcut autoportretul, s-a lăsat fotografiată în ţinute supersexy şi i-a luat în exclusivitate un interviu iubitului ei, Dani Oţil.

Multe articole sunt însoţite şi de câteva comentarii, păreri sau sfaturi ale Mihaelei. "Când «Unica », prin redactorul ei şef, Raluca Hagiu, mi-a propus să fiu mai mult decât o copertă şi să fac şi munca de redacţie pentru acest număr, am zis "da“ chiar înainte să ştiu când voi avea timp să vin în ţară, să fac pozele, să lucrăm împreună pe sumar, să-mi scriu textele...", spune vedeta.

Autoportretul actual al vedetei este creionat de viaţa între două lumi: "Într-o lume abia îmi fac prieteni, cu curaj şi onestitate, într-alta îmi regăsesc toţi prietenii care-mi lipsesc, familia mea dragă şi cunoscuţi care-mi fac bine. Într-o lume sunt integral mamă, în alta sunt femeia iubită care crede, în sfârşit, că relaţia la distanţă are totuşi rezistenţă, dacă e legată cu iubire pură. Am găsit puncte de sprijin, am descoperit un soi de echilibru şi am ales să înţeleg noua mea viaţă exact aşa cum este, diferită de a celor mai mulţi, interesantă şi plină de trăire, dor, grijă, timp pentru lucrurile cu adevărat importante".

A lucrat peste program

Vedeta s-a dovedit a fi un redactor-şef serios, atent şi comunicativ, spun colegii ei de la "Unica". "Şi-a luat în serios rolul de redactor-şef, am discutat despre toate subiectele din revistă şi în anumite rubrici îi puteţi descoperi opiniile. Pentru că ştie foarte bine cum este să lucrezi cu termene- limită, le-a respectat, în ciuda faptului ca uneori şi-a scris textele între două avioane. Alteori am stat de vorbă despre subiectele din revistă până seara târziu, după ce îl pregătea pe Ayan de culcare. Deşi a fost un număr greu, rezultatul este unul foarte frumos, de care suntem amândouă foarte mulţumite!", spune Raluca Hagiu, redactorul- şef al revistei "Unica".