Mihaela Rădulescu filmează în pădure, la câțiva kilometrii de București și a publicat câteva imagini cu ea dintre copaci unde s-a fotografiat, însă nu singură.

Deși este considerată o divă care nu coboră din pat pentru orice proiect, iată că Mihaela Rădulescu a plecat din nou în pustietate, într-o fermă lîngă o pădure, unde filmează alături de prietenul ei de peste 20 de ani Cristian Bozgan. Astfel că vedeta se simte bine la muncă și mai bine înconjurată de animale sălbatice. Și asta pentru că prin jurul locului unde filmează au apărut tot felul de animale sălbatice, de la iepuri la căprioare, cerbi sau vulpi.

ar echipa ei i-a adus recent și un măgăruș cu puiul lui cu care vedeta nu a ezitat să se pozeze și să publice imaginile simpatice pe rețelele de socializare. Astfel că imagile cu ei au strans imediat multe aprecieri și comentarii pentru că i-au înduioșat pe fanii vedetei de televiziune pe care sperăm să o vedem cât mai repede pe micile ecrane, informează Tabu.

Diva de la Monaco se refugiază în muncă pentru a uita de despărțirea de ultimăl său iubit, austriacul Felix Baumgartner.

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner pare să fi ajuns la sfârșit. Nici măcar de ziua ei, fosta prezentatoare TV nu a avut parte de un mesaj de felicitare din partea austriacului. În culise se discută despre motivele despărțirii.

Baumgartner, renumit pentru periculoasele cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale s-a despărțit de Mihaela Rădulescu de care a fost alături câțiva ani buni.

Se spune că de aproape jumătate de an s-a cam răcit relația lor, având în vedere că nu au fost împreună de ziua vedetei și au început să își petreacă și vacanțele separat. Iar în luna iunie, parașutistul a fost singur într-o escapadă de câteva zile. La asta nu ne-am fi așteptat, mai ales că în ultimii ani cei doi păreau de nedespărțit.