Mihaela Rădulescu, scoasă din minți de iubit. Mesajul care a „încremenit-o”

Mihaela Rădulescu, scoasă din minți de iubit. Mesajul care a „încremenit-o” Sursa foto: Instagram

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fost împreună mai mulți ani, dar nu totdeauna a fost liniște și pace între cele două vedete TV. Mai nou, aflăm că diva de la Monaco era foarte de geloasă. 

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au fot împreună în jur de șase ani de zile. În ciuda faptului că relația lor a fost pusă sub semnul întrebării deseori din cauza diferenței lor de vârstă, s-au iubit fără să le pese de nimic.  Cei doi s-au despărțit în 2016 alegând să își vadă fiecare de viața lui.

Mihaela Rădulescu, geloasă. Mesajul care a „încremenit-o”

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil s-au bucurat de o relație specială, însă nu a fost lipsită de momente mai puțin plăcute. Recent, Dani a dezvăluit că Mihaela Rădulescu a fost geloasă pe una dintre colegele lui. Iar cearta lor a pornit de la un mesaj. Este vorba despre Flavia Mihășan.

Pe vremea când Dani Oțil și Mihaela Rădulescu formau un cuplu, Flavia Mihășan ajungea în echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani. Prezența acesteia i-a atras atenția Mihaelei. La început nu a avut o problemă cu colega lui Dani Oțil. Asta până când a văzut un mesaj bizar de la aceasta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dani Oțil, tot cu gândul la Mihaela Rădulescu. Reacție furtunoasă în direct la TVMihaela Rădulescu și Dani Oțil. Sursa foto. Arhiva EVZ.

Dani Oțil, despre gelozia Mihaelei

Dani Oțil a povestit cum Mihaela Rădulescu a ajuns să fie geloasă pe Flavia Mihășan. Toată povestea a fost din cauza unui mesaj controversat primit de la asistență.

„Eram cu Mihaela. Și ea s-a jurat că nu este o femeie geloasă. Cine crede că o femeie în zodia Leu nu e geloasă, se înșală. Fiți atenți! Și eu nu am avut parolă la telefon, acum am pentru că am poze cu…mine gol. Am și banca, înainte nu aveai bancă. Nu am avut niciodată parolă la telefon. Și n-am pus niciodată telefonul pe silent seara sau noaptea. Nu mă suna nimeni, nimeni, niciodată. Dacă avea cineva ceva important, îmi scria”, a povestit Dani Oțil.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Mihaela Rădulescu și Dani Oțil. Sursa foto: Facebook

Mihaela Rădulescu, furioasă după ce a citit povestea cu fermoarul

Dani Oțil a relatat despre acel moment în care Mihaela Rădulescu a arătat cât de geloasă era. Totul a început după ce matinalul a primit un mesaj ciudat de la Flavia.

„Avem un moment la televiziune (la care o să fac referire mai târziu), ajung la celebra garsonieră, telefonul pe masă, nu știu ce făceam în bucătărie. Mihaela nu știu ce făcea și la un moment dat… s-a prescris, e demult! Zice: Ia vezi că eu când te-am rugat să-i scrii Flaviei, ai zis că nu ai numărul ei, și-ți scrie Flavia… Zice: vezi ce e! Eu zic: Sincer, nu am numărul Flaviei. Abia venise Flavia la noi. Toți o plăceam, aveam crush pe ea toți și îi plăcea și Mihaelei de ea.

Îi zic: Citește mesajul! Dacă tot zici că e Flavia…Mai mult decât atât, e Flavia smiley face. Ea, femeie deșteaptă, s-a prins după câțiva ani că dacă aveai steluță în dreptul era „nu încă”. Dacă treceam NUP era ne începerea urmăririi penale. Adică e nebună, evită total.

Și zic: Ia citește tot. Mihaela citește: «Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult»”, a povestit Dani Oțil.

Cât de tare s-a speriat Dani Oțil după citirea acelui mesaj dubios

Atunci când a văzut controversatul mesaj, Mihaela Rădulescu a încremenit și a crezut că între iubitul ei și Flavia Mihășan este ceva. Dar nu era altceva decât o confuzie. Flavia din mesajul cu pricina nu era colega lui Dani Oțil, ci altcineva.

„Mi-a căzut cerul, eu știam despre ce este vorba. Aveam un contract și la marketing acolo eu vorbeam cu o fată Flavia (o salut pe calea aceasta). Noi am avut un moment în emisiune cu celebrele corturi care se deschid în două secunde. Și m-am făcut de cacao, pentru că toată lumea știe că acel cort, care se deschide în două, trei secunde, se închide foarte greu.

Flavia mi-a zis în pauză: mă lași pe mine să-ți arăt? Că trebuie să bagi mâna pe la fermoar? I-am zis să mă lase să fac în direct. Vreo șase minute am încercat să-l fac și n-am reușit…Și Flavia de la Decathlon, de ce am trecut-o eu cu smiley face nu știu…Nu i-am explicat treaba asta (n.r Mihaelei Rădulescu)”, a spus Oțil în podcast-ul realizat de Speak și al lui Florin Ristei.