Michelle Pfeiffer, dietă extremă pentru rolul din „Scarface”: ţigări şi supă de roşii

Michelle Pfeiffer, dietă extremă pentru rolul din „Scarface”: ţigări şi supă de roşii

La 35 de ani de la premiera filmului „Scarface”, Michelle Pfeiffer a povestit ce sacrificii a făcut pentru a intra în rolul Elvirei Hancock, dependentă de droguri, din filmul lui Brian De Palma. Actriţa a povestit că timp de şase luni, cât au ţinut filmările capodoperei cinematografice, a ţinut un regim extrem: supă de roşii şi ţigări. Vedeta slăbise atât de tare încât şi-a îngrijorat colegii.

Afltă la Tribeca Film Festival, eveniment care a marcat 35 de ani de la apariţia filmului „Scarface”,  actriţa a povestit că a trebuit să slăbească foarte multe kg şi să pară bolnavă pentru a intra în pielea Elvirei, unul dintre personajele care i-a marcat cariera.

 „Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită”, a povestit Michelle Pfeiffer.

 

Şase luni s-a hrănit cu supă de roşii

„Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna”, citează ABC.

Regimul extrem a funcţionat, însă din cauză că slăbise atât de mult, oamenii din jurul ei începuseră să se îngrijoreze. Actriţa îşi aminteşte cum colegii din echipa de producţie îii aduceau covrigi şi se rugau de ea să mănânce.

 

La evenimentul aniversar de la Tribeca, Michelle Pfeiffer a venit însoţită de Al Pacino, protagonistul filmului, de actorul Steve Bauer şi de regizorul Brian De Palma.

 

Ne puteți urmări și pe Google News