Evenimentul Zilei > International > Michelle Obama, atac dur la prezentatorul Jimmy Kimmel: Este obsedat de ceva într-un mod morbid
Michelle Obama, atac dur la prezentatorul Jimmy Kimmel: Este obsedat de ceva într-un mod morbid

Michelle Obama, atac dur la prezentatorul Jimmy Kimmel: Este obsedat de ceva într-un mod morbid

Michelle Obama a răspuns la o întrebare de sexualitate, adresată de către Jimmy Kimmel - spunându-i că este "foarte obsedat".

Întrebare siropoasă adresată lui Michelle Obama. Marți, gazda americană a întrebat-o pe doamna Obama dacă ea și președintele de atunci Barack Obama au făcut dragoste pentru a celebra atunci când Us Navy Seals l-au ucis pe liderul Al Qaeda Osama bin Laden în 2011. La The Jimmy Kimmel Live!, prezentatorul a interogat anterior cuplul. Barack Obama a spus atunci că  soția lui ar fi fost adormit în timpul în care operațiunea s-a derulat, relatează Express.co.uk .

Întrebări siropoase și incomode adresate de Jimmy Kimmel într-un interviu doamnei Michelle Obama

În timpul interviului acordat talk-show-ului său, Jimmy Kimmel i-a adresat încă o dată doamnei Obama o întrebare incomodă.

El a spus: „Acum câțiva ani, te-am intervievat în Tacoma, Washington, în fața unui grup mare de oameni, erai în turneul tău de carte, și am avut o discuție grozavă, a fost foarte distractiv, și toată lumea a fost foarte încântată să te vadă.

Te-am întrebat atunci dacă în noaptea în care Seal Team Six l-a eliminat pe Osama Bin Laden la ordinul soțului tău – tu și soțul tău ați făcut dragoste în acea noapte pentru a sărbători?”

”Dintr-un motiv foarte morbid, sunteți foarte obsedat de acest subiect”

Fosta Primă Doamnă a răspuns: „Trebuie să vă spun publicului că, dintr-un motiv foarte morbid, sunteți foarte obsedat de acest subiect, a acestui eveniment istoric major.

Într-un fel în care nimeni altcineva, nimeni din istoria tuturor conversațiilor pe care le-am avut, nu a făcut ca nimeni să se ocupe de acest subiect ca tine, Jimmy Kimmel. „Așa că ți-am întors spatele. Asta vrei să știi. „Ești încă acel băiețel din dormitorul tău sub acoperire, cu lanterna, care speră să nu fie văzut de nimeni când trage cu ochiul.”

Soțul lui Michelle, Barack Obama, a fost al 44-lea președinte american între 2009 și 2017. Cuplul împărtășește două fiice, Sasha și Malia, care, potrivit domnei Obama, au voci puternice atunci când vine vorba de dezbateri.

Într-un interviu pentru Good Morning America, Michelle Obama a mărturisit că Sasha și Malia domină discuțiile familiei. Ea a spus: „Dacă stai în jurul mesei, eu și Barack, nu putem obține un cuvânt înțelept epocal și ne place așa.