Ei cred că noi probe de ADN ar putea să confirme că Jacko, care a murit la vârsta de 50 de ani, a molestat şi abuzat copiii. Există cel puțin 11 noi victime care pretind că au fost molestate și chiar violate de Jackson când aveau între 7 și 14 ani – iar lista este în creștere", a spus un martor pentru Radar. Probele de ADN preluate din rămășițele sale ar putea dovedi că spun adevărul. 

Noile victime au apărut după ce presupuse victime au vorbit într-un documentar exploziv intitulat "Leaving Neverland". Film preluat de  HBO și Channel 4 în Marea Britanie unde detaliază acuzațiile făcute de Wade Robson și James Safechuck, care îl acuză pe Jackson de molestarea lor când erau mici.

AICI a fost dezvăluită povestea despre o nuntă a regelui pop organizată pe proprietate sa, cu jurăminte și un inel cu diamante oferite "victimei"sale.  Reprezentanţii proprietăţii lui Michael Jackson au condamnat filmul de patru ore spunând că este "o încercare scandaloasă și jalnică de-a obţine bani. Anchetatorii legiști au declarat pentru Radar că urme de piele sub unghii de la victimele lui Jacko au rămas pe corpul său. În timp ce era în viață, Jackson a negat toate acuzațiile despre abuzuri, notează dailysatar.