Evenimentul Zilei > International > Michael Cohen îl ÎNFUNDĂ de tot pe Donald Trump: ŞTIA de întâlnirea cu RUŞII din „Trump Tower ”
Michael Cohen îl ÎNFUNDĂ de tot pe Donald Trump: ŞTIA de întâlnirea cu RUŞII din „Trump Tower ”

Michael Cohen îl ÎNFUNDĂ de tot pe Donald Trump: ŞTIA de întâlnirea cu RUŞII din „Trump Tower ”

Michael Cohen spune că Trump știa dinainte despre întâlnirea din Trump Tower cu rușii. Potrivit CNN reuniunea a avut loc în speranța de a obține informaţii „murdare” despre Hillary Clinton.

Michael Cohen, fostul avocat personal al președintelui, a declarat că Donald Trump știa în prealabil despre o întâlnire în timpul campaniei din 2016, în care rușii ar fi trebuit să ofere informații negative despre adversarul său democrat, Hillary Clinton, potrivit unei informaţii obţinute de CNN.

CNN a declarat că avocatul este dispus să împărtășească această informație agentului special Robert Mueller, care investighează încercarea Rusiei de a influența alegerile prezidențiale din 2016.

Sursele au spus că avocatul Cohen nu are dovezi, inclusiv casete, pentru a-și susține afirmațiile. Iar NBC News a spus aseară, de asemenea, că fostul avocat personal al lui Trump este dispus să vorbească cu Meuller despre pretențiile sale.

Reuniunea a avut loc în iunie 2016 cu Trump Jr., ginerele Jared Kushner (soţul Ivankăi), și apoi cu managerul de campanie Paul Manafort. Ei s-au întâlnit cu un avocat apropiat de Kremlin și un om de afaceri rus care, inițial, s-a oferit să dezvăluie despre  "murdăriile lui Clinton".  Cohen susține că a fost în cameră când Trump a spus despre această întâlnire pusă la cale de Trump Jr., mai notază CNN.