Slav se afla aproape de intrarea în Capitală, pe Autostrada 3 Bucureşti-Ploieşti. Vedeta își conducea bolidul, un BMW Seria 7.

În acea seară de duminică, oamenii legii efectuau o razie pe alcool şi droguri şi i-au cerut vedetei de la Kanal D să se supună controlului. Victor Slav nu consumase alcool, dar, mai grav, se drogase.

Oamenii legii și-au dat seama folosindu-se de aparatul Drug Test, care reprezintă o probă certă ce poate detecta rapid din salivă până la opt tipuri de substanţe halucinogene.

Detectorul respectiv a arătat că Victor Slav consumase cannabis.

„Imediat ce aparatul a indicat un rezultat pozitiv, şoferul a fost condus la INML pentru recoltarea de sânge şi urină. A fost conştient de fapta lui şi a fost cuminte, nu s-a opus”, au declarat, pentru „Click!”, surse din cadrul IPJ Ilfov.

Victor Slav a fost nevoit să-şi lase maşina pe autostradă şi să plece cu cea a Poliţiei, bolidul său fiind luat ulterior de un amic de-ai săi.

Consumul de substanţe psihoactive influenţează comportamentul conducătorilor de autovehicule și afectează capacitatea de a conduce şi diminuează reflexele.

Te-ar putea interesa și: