Vor mai fi fulguieli în Moldova și sudul Banatului, lapoviță în Lunca Dunării și ploi pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 5 grade, iar minimele se vor încadra între -14 grade în depresiuni și -2 grade pe litoral.

În București, cerul va avea înnorări temporare, iar în cursul zilei vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 4 grade, iar cea minimă va fi de -4 grade, mai scăzută în zona preorășenească. În prima parte a zilei va fulgui, iar în cursul nopții vor fi condiții de ceață cu depunere de chiciură.

La munte se vor înregistra temperaturi maxime de -1 grad Celsius. Seara, temperaturile vor scădea până la -10 grade Celsius! Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

În zona Ardealului, vremea va fi rece, dar cerul își va face apariția pe cer. Temperaturile maxime nu vor depăși 0 grade Celsius, iar seara acestea vor coborî până la -6 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu doar 7 kilometri pe oră.

În inima Moldovei temperaturile maxime nu vor depăși -1 grad Celsius, iar cele minime vor scădea până la -8 grade Celsius.  Vântul va sufla cu rafale de 20 de kilometri pe oră, iar șanse de precipitații sunt de doar 5%.