Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. Vine CĂLDURA? ANM indică o CREȘTERE MARE a temperaturilor. Unde sunt cele mai RIDICATE VALORI
Meteo. Vine CĂLDURA? ANM indică o CREȘTERE MARE a temperaturilor. Unde sunt cele mai RIDICATE VALORI

Meteo. Vine CĂLDURA? ANM indică o CREȘTERE MARE a temperaturilor. Unde sunt cele mai RIDICATE VALORI

Meteo. ANM a anunțat că urmează o perioadă în care vremea se va încălzi substanțial, având maxime chiar și de 8 grade Celsius în unele zone ale țării.

Meteo. În partea de nord a ţării precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie. Cu totul izolat în Transilvania va fi ploaie îngheţată şi va exista riscul depunerii de polei. Vântul va sufla moderat în sud-estul ţării şi slab în rest. Maximele termice vor fi între 1-6 grade în Transilvania, Maramureş şi Crisana, 3-8 grade în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi 0-5 grade în Moldova. Cele mai ridicate valori vor fi în Lunca Dunării .

Cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii sub forma de ploaie în partea de nord a ţării. Maximele termice vor fi între 1-6 grade în Transilvania, Maramureş şi Crisana, 3-8 grade în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi 0-5 grade în Moldova. Cele mai ridicate valori vor fi în Lunca Dunării .

Vineri, vremea va fi închisă în cea mai mare parte a ţării şi vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ninsoare la munte şi în partea de sud-vest a ţării. Vântul va sulfa slab până la  moderat în Moldova, Bărăgan şi Dobrogea şi slab în restul regiunilor, scrie Antena3.

În partea nordica a ţării vor fi prezente precipitatiile mixte iar în sud se vor semnala precipitaţii sub forma de ploaie. Temperaturile maxime vor fi situate între 1 si 6 grade Celsius în Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana, 3-8 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia şi Dobrogea.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.