Aceștia au emis un cod galben de vânt puternic și ninsori abundenete, cât și un cod portcocaliu de precipitații însemnate cantitativ în mai multe județe din țara noastră.

ANM anunță  că vremea va fi mohorâtă pe parcursul zilei de miercuri și va ploua pe arii extinse în toată țara, iar în zonele montane precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Precipitațiile vor fi moderate și însemnate cantitativ pe arii restrânse.

Vremea în Capitală se schimbă radical, iar maxima va coborî până la 8 grade Celsius pe timpul zilei. Șansele de precipitații sunt destul de ridicate, iar meteorologii anunță că spre seară vor începe să cadă primii fulgi de nea. Vântul va sufla moderat, iar cerul va fi predominant noros.

În zonele montane, ANM avertizează că vremea va fi mohorâtă în ziua de miercuri, 5 februarie, iar ninsorile vor cădea neîncetat. Maxima va urca până la 2 grade Celsius.

Constănțenii vor avea parte de o zi mohorâtă și ploioasă. Cerul va fi predominant noros, iar mercurul din termometre va arăta o maximă de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la -2 grade, iar ploaia se va transforma în lapoviță și ninsoare.

 

Te-ar putea interesa și: