Evenimentul Zilei > Vremea > METEO. Prognoza pentru perioada 11 martie – 8 aprilie. Meteorologii au făcut public
METEO. Prognoza pentru perioada 11 martie – 8 aprilie. Meteorologii au făcut public

METEO. Prognoza pentru perioada 11 martie – 8 aprilie. Meteorologii au făcut public

Meteorologii au emis prognoza pentru următoarea lună, în perioada 11 martie - 8 aprilie 2019 în România. Ploile și temperaturile peste medie vor caracteriza următoarea perioadă.

Vremea 11 – 18 martie 2019

 

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în cele intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nord- vestul teritoriului. În estul și nord-estul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

 

Vremea 18 – 25 martie 2019

 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

Vremea 25 martie – 1 aprilie 2019

 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice și nord- vestice și apropiat de cel normal al săptămânii în rest.

 

Vremea 1 – 8 aprilie 2019

 

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale săptămânii în rest, conform realitatea.net.