Prognoza meteo anunță vânt puternic. Când se întorc ninsorile și cum va fi vremea de marți la București și la munte?

Marți în vestul teritoriului vor fi unele înnorări temporare și local va ploua slab, unele ploi slabe izolate urmând să se semnaleze și în sud și sud-est după orele prânzulului. Vântul suflă moderat spre tare în aproape toate regiunile, cu excepția Banatului, unde acesta va fi moderat, scrie Cancan.

Vremea în Capitală va fi în continuare deosebit de frumoasă, cu valori termice maxime și minime ce se vor încadra între 17°C și 3°C. Deși temperaturile sunt mai ridicate decât în ziua precedentă, vântul va sufla cu putere.

La amiază, prognoza meteo anunță vânt de 23 km/h dinspre V, în rafale ce ating chiar și de 58 km/h. Vântul mai scade în intensitate pe parcursul nopții și va sufla cu 13 km/h dinspre V. Cerul va fi acoperit complet de nori pe parcursul nopții.

La munte, cerul va fi parțial noros, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 9°C și -2°C. Vântul va sufla cu putere- 14 km/h dinspre V și 58 km/h la rafală, pe timpul zilei, iar pe timpul nopții, acesta va atinge la rafală 41 km/h.

Potrivit prognozei, se pare că la munte se întorc ninsorile miercuri, când pe timpul zilei sunt ajunțate condiții de lapoviță și nonsoare. Temepraturile vor mai scădea miercuri pe timpul nopții, cu două grade Celsius.