Meteo. Avertismentul ANM a venit cu ÎNTÂRZIERE. Ce se întâmplă cu vremea

Meteo. Avertismentul ANM a venit cu ÎNTÂRZIERE. Ce se întâmplă cu vremea

Meteo. Meteorologii de la ANM au făcut un anunţ de ultimă oră despre vremea din zilele următoare. Se pare că se încălzește toată țara.

Meteo.  „Temperaturi maxime de 2-3 grade, în mare parte din țară, chiar mai ridicate de atât, în regiunile sud-estice. Mai frig va fi în estul Transilvaniei, acolo unde temperaturile se mențin ușor negative ziua, iar noaptea vor atinge pragul gerului, coborând până la valoarea de -10 grade, atât la noapte, cât și în următoarele două nopți”, a transmis reprezentantul ANM.

 

Precipitațiile vor fi puține, spre deloc. Astăzi, în partea de sud a teritoriului, vom avea precipitații cu caracter mixte, sub formă de ploaie, lapoviță, ninsoare, cât se poate de amestecate. În următoarele zile, precipitațiile vor lipsi, scrie Antena1.

În acest weekend, vremea se va încălzi  treptat. „Duminică, așteptăm temperaturi maxime de 10-12 grade în Banat, Crișana. În celelalte regiuni, se vor înregistra temperaturi de 8-9 grade, mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă, urmând ca luni, această amsă de aer cald să se extindă și în celelalte regiuni. Astefle, vom întâlni valori de 12-13 grade în mare parte din țară, mai puțin în estul Transilvaniei și în Moldova”, a adăugat meteorologul.

Ne puteți urmări și pe Google News