Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. ANM, prognoză ciudată pentru miercuri. Ce se întâmplă cu vremea?
Meteo. ANM, prognoză ciudată pentru miercuri. Ce se întâmplă cu vremea?

Meteo. ANM, prognoză ciudată pentru miercuri. Ce se întâmplă cu vremea?

ANM vine cu o nouă prognoză pentru ziua de miercuri. Se pare că încă nu am scăpat de caniculă.

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 28 august, iar veștile sunt îmbcuurătoare. Vremea caniculară continuă să-și facă simțită prezența în cea mai mare parte a țării, mercurul din termometre indicând valori de până la 35 de grade Celsius.

Miercuri, vântul va sufla slab până la moderat în partea de vest a Moldovei, în nordul Banatului și izolat în sudul Oltenia. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor menține ridicate, situându-se între 14 și 34 de grade Celsius.

În Capitală, ziua de miercuri, 28 august aduce vești bune. Cerul se anunță senin, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de 17 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 34 grade.

Astăzi, locuitorii din Iași vor avea parte de vreme bună, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa în jurul valorilor de 16 și 32 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 32%.

În Brașov, vremea se anunță prietenoasă, cu  cer parțial noros și  șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 6 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 14 și 29 grade Celsius.

Pe litoral, vremea se anunță ideală pentru plajă, cu 0% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 23 km/h, iar valorile termice se vor situa între 19 și 28 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 60%.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: