Evenimentul Zilei > Sport > Messi i-a făcut o promisiune surprinzătoare lui Neymar: „Vei lua locul meu”
Messi i-a făcut o promisiune surprinzătoare lui Neymar: „Vei lua locul meu”

Messi i-a făcut o promisiune surprinzătoare lui Neymar: „Vei lua locul meu”

Celebra publicație „France Football” a dezvăluit metoda prin care argentinianul vrea să-l determine pe brazilian să revină la Barcelona.

Brazilianul Neymar își dorește cu orice preșț să plece de la PSG și să revină pe „Camp Nou”, alături de Messi & Co.

Apele sunt tot mai agitate pentru atacatul sud-american pe „Parc des Princes”, după ce, în vara lui 2017, acesta a plecat de la Barcelona la gruparea franceză în schimbul sumei de 222 de milioane de euro.

Nu este o noutate faptul că Neymar este dorit cu insistență de catalani, mai ales că ping-pong-ul de negocieri între PSG și Barca au picat în vară. Trupa „blaugrana” nu a cedat și l-a implicat și pe Lionel Messi în acest transfer.

„Vioara întâi” a Barcelonei a luat atitudine în acest caz și, potrivit „France Football”, l-a sunat pe Neymar în finalul sezonului trecut, imediat după eșecul cu Liverpool din semifinalele UEFA Champions League, spunându-i: „Doar împreună putem câștiga Liga! Vreau să te întorci. În doi ani eu plec și tu rămâi singur. Vei lua locul meu”.

Să fie peste doi ani despărțirea lui Messi de Barcelona? Atunci, „Puricele” va avea vârsta de 34 de ani, în timp ce brazilianul va avea 29 de ani. Miercuri, FC Barcelona va juca împotriva Borussiei Dortmund, de la ora 22:00, în grupele UCL.