Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul șocant lăsat de un tânăr din Zalău, pe facebook. Peste câteva minute era sub roțile unui tren
Mesajul șocant lăsat de un tânăr din Zalău, pe facebook. Peste câteva minute era sub roțile unui tren

Mesajul șocant lăsat de un tânăr din Zalău, pe facebook. Peste câteva minute era sub roțile unui tren

Tânărul de 25 de ani, din Zalău, fiul unui profesor de matematică cunoscut în oraș, a sfârșit în mod tragic, miercuri seara, sub roțile unui tren.

Cu puțin timp înainte de clipa fatidică, Liviu Vlaicu a postat un mesaj și o fotografie, pe facebook, cu mesajul ”drogat”. Fotografia respectivă era un selfie pe care Liviu Vlaicu și l-a făcut în zona Stației CFR Cluj Napoca.

Surse judiciare susțin că nu este clar dacă tânărul din Zalău a vrut să se sinucidă sau s-a dezechilibrat în timp ce se plimba pe peron. Cert este faptul că Liviu Vlaicu a ajuns sub roțile unei locomotive, care tracta un tren, și care tocmai se pusese în mișcare.

La fața locului a fost trimis un echipaj medical de urgență, care a constatat că pacientul scos de sub roțile locomotivei se afla în stare de comă profundă, cu multiple traumatisme craniene și la torace. Tânărul a fost transportat de urgență la UPU Cluj, dar a decedat în scurt timp, deoarece rănile erau foarte grave.

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea autopsiei medico legale. Medicii legiști trebuie să stabilească dacă Liviu Vlaicu era drogat, a consumat alcool.