Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul ministrului Vela pentru jandarmii români din Afganistan. „Sunt adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!”
Mesajul ministrului Vela pentru jandarmii români din Afganistan. „Sunt adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!”

Mesajul ministrului Vela pentru jandarmii români din Afganistan. „Sunt adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!”

Ioan Marcel Vela, ministrul Afacerilor de Interne, a afirmat, la revenirea dintr-o vizită la unitate de jandarmi dislocați în teatrul de operații din Kabul, că sunt „adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!”

„Astăzi am revenit din Afganistan și vă spun cu mâna pe inimă că sunt mândru de militarii noștri din MAI și MApN, despre care conducătorii forțelor aliate au avut numai cuvinte de apreciere.

Ei sunt cei care, în cel mai profund mod, în fiecare zi, simt și știu care este prețul pentru ca libertatea și democrația să fie apărate.

Am fost în pragul Sărbătorilor de iarnă alături de jandarmii Ministerului Afacerilor Interne dislocați în teatrul de operații din Kabul, pentru a le transmite un mesaj de recunoștință și a le ura zile liniștite și misiuni fără evenimente.

Ei reprezintă cu cinste Ministerul Afacerilor Interne și sunt adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!

România este furnizor de securitate și democrație în lume și datorită acestor tineri minunați, apreciați de către toți partenerii din Afganistan.

La plecare, le-am ordonat să se întoarcă cu toții sănătoși acasă!”, a scris ministrul Vela pe Facebook