Sussexroyal:În întreaga lume, răspunsul oamenilor pentru a proteja comunitățile lor a fost inspirat. Nimeni nu nu este mai curajos și mai dedicat decât angajaţii din asistența medicală din prima linie, riscând propria lor bunăstare pentru îngrijirea bolnavilor și pentru a lupta cu COVID-19. Oriunde v-aţi afla în lume, suntem cu toții incredibil de recunoscători. Pentru noi toți, cel mai bun mod de a sprijini lucrătorii din domeniul sănătății este să ne asigurăm că nu le facem mai grele sarcinile răspândind în continuare această boală”, a scris Meghan pe contul oficial.

Un al doilea mesaj este de data acesta din partea ducilor de Sussex: „Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu Covid-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman”, au declarat cei doi duci stabiliţi  în Canada şi aflaţi în auto-izolare.

Reamintim că prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus.  Are „simptome ușoare” și este în autoizolare, a informat Clarence House, reședința regală de la Londra. În  comunicatul de presă se mai spune că Charles, în vârstă de 71 de ani, se află la o proprietate regală în Scoția şi că în general starea sănătății este bună și  lucrează de acasă.

Soția lui, Camilla, a fost testată negativ. Clarence House a mai declarat că nu este posibil să se stabilească cum anume s-a infectat prințul Charles, întrucât a avut un program public normal în ultimele săptămâni. Până miercuri, în Marea Britanie s-au înregistrat 8077 de cazuri de coronavirus și 422 decese.