Evenimentul Zilei > Monden > Mesajul lui Meghan înainte ca Prinţul Charles să fie testat pozitiv cu noul coronavirus
Mesajul lui Meghan înainte ca Prinţul Charles să fie testat pozitiv cu noul coronavirus

Mesajul lui Meghan înainte ca Prinţul Charles să fie testat pozitiv cu noul coronavirus

Meghan a făcut o postare emoţionantă pe contul oficial Sussexroyal îninte ca prințul Charles să fie testat pozitiv la Covid-19. În mesaj mulţumea tuturor celor care fac parte din sistemul sanitar considerându-i cei mai curjoşi oameni în lupta cu virusul ucigaş.

Sussexroyal:În întreaga lume, răspunsul oamenilor pentru a proteja comunitățile lor a fost inspirat. Nimeni nu nu este mai curajos și mai dedicat decât angajaţii din asistența medicală din prima linie, riscând propria lor bunăstare pentru îngrijirea bolnavilor și pentru a lupta cu COVID-19. Oriunde v-aţi afla în lume, suntem cu toții incredibil de recunoscători. Pentru noi toți, cel mai bun mod de a sprijini lucrătorii din domeniul sănătății este să ne asigurăm că nu le facem mai grele sarcinile răspândind în continuare această boală”, a scris Meghan pe contul oficial.

Un al doilea mesaj este de data acesta din partea ducilor de Sussex: „Sunt timpuri nesigure. Și acum, mai mult ca oricând, avem nevoie unul de celălalt. Avem nevoie unul de celălalt pentru susținere și pentru a ne simți mai puțin singuri într-un moment care poate părea cu adevărat înfricoșător. Bunăvoința noastră, ca oameni, de a ne ridica în fața a ceea ce ne confruntăm cu toții în lupta cu Covid-19 este demnă de admirație. Acest moment este un adevărat testament a ceea ce reprezintă spiritul uman”, au declarat cei doi duci stabiliţi  în Canada şi aflaţi în auto-izolare.

Reamintim că prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus.  Are „simptome ușoare” și este în autoizolare, a informat Clarence House, reședința regală de la Londra. În  comunicatul de presă se mai spune că Charles, în vârstă de 71 de ani, se află la o proprietate regală în Scoția şi că în general starea sănătății este bună și  lucrează de acasă.

Soția lui, Camilla, a fost testată negativ. Clarence House a mai declarat că nu este posibil să se stabilească cum anume s-a infectat prințul Charles, întrucât a avut un program public normal în ultimele săptămâni. Până miercuri, în Marea Britanie s-au înregistrat 8077 de cazuri de coronavirus și 422 decese.