Evenimentul Zilei > Monden > Mesajul lui Cabral pentru scandalagiii din Rahova: O să faceți Berceniul să pară Hollywood!
Mesajul lui Cabral pentru scandalagiii din Rahova: O să faceți Berceniul să pară Hollywood!

Mesajul lui Cabral pentru scandalagiii din Rahova: O să faceți Berceniul să pară Hollywood!

O vedetă Pro Tv îi ironizează pe scandalagiii din Rahova, după evenimentele care au avut loc zilele trecute, în urma cărora polițiștii au recurs la arme. Într-o postare pe Facebook, omul de televiziune compară cartierul bucureștean cu Hollywood-ul.

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, Cabral Ibacka, a postat pe Facebook un mesaj ironic la adresa celor care au făcut scandal în urmă cu câteva zile în cartierul Rahova.

„Dacă o mai țineți așa cum vă distrați de câteva zile, cu party pe stradă, ciomăgeli cu Poliția, elicoptere și arestări… o să faceți Berceniul să pară Hollywood! Cociocul va fi văzut ca Santa Monica Beach, Brâncoveanu va fi Sunset Boulevard și cei care stau la 8/8 ori 10/10 vor spune că au… lofturi!”, a postat vedeta Pro, pe rețeaua de socializare.

În duminica Paștelui, polițiștii și mascații din trupele speciale au intervenit în forță pentru a liniști spiritele pe o stradă din cartierul Rahova. Intervenția s-a lăsat cu 37 de rețineri din rândul scandalagiilor,