Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesajul CUTREMURĂTOR al unui tânăr rănit în incendiul de la COLECTIV pentru autorităţi: Când o să vă dați seama că boala şi corupția macina din măduvă sistemul medical românesc? | VIDEO
Mesajul CUTREMURĂTOR al unui tânăr rănit în incendiul de la COLECTIV pentru autorităţi: Când o să vă dați seama că boala şi corupția macina din măduvă sistemul medical românesc? | VIDEO

Mesajul CUTREMURĂTOR al unui tânăr rănit în incendiul de la COLECTIV pentru autorităţi: Când o să vă dați seama că boala şi corupția macina din măduvă sistemul medical românesc? | VIDEO

În ziua în care tragedia de la Colectiv făcea cea de-a 64-a victimă, un alt tânăr, rănit şi el în incediul din 30 octombrie a transmis un mesaj emoţionat autorităţilor din România.

Iadul din COLECTIV a oprit în cel mai GROAZNIC mod o carieră de SUCCES. Radu Sienerth era STUDENT la ASE şi făcuse practică la Ministerul Economiei. A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ după 135 de zile de CHINURI ORIBILEAlexandru Olteanu a fost bar manager la Colectiv. A reuşit să supravieţuiască incendiului, iar acum este tratat într-un spital din Newcastel, Marea Britanie.

Alături de mesajul său destinat Ministrului Sănătăţii, dar şi deputaţilor, el a ataşat şi o înregistrare video prin care arată ce înseamnă un salon dintr-un spital european, atrăgând astfel atenţia asupra condiţiilor deplorabile din instituţiile româneşti.

Tânărul scrie că acum, după tragedia de la Colectiv, are dubii în privinţa întoarcerii sale în ţară. El se întreabă câţi oameni trebuie să mai moară până când conducătorii se vor trezi la realitate.

Iată mesajul lui Alexandru:

"Din păcate astăzi ( 14 martie – n.r) s-a stins din viață victima corupției şi a nepăsării cu numarul 64.

 

Uitați Domnule Ministru al Sănătații si domnilor deputați cum arată şi cum este dotată o cameră de spital intr-un spital european aflat intr-o țară care pune sănatatea pe primul loc.

Oare de câți oameni mai este nevoie să moară pâna sa vă dați seama de boala şi corupția care macina din măduvă sistemul medical român?

Cu părere de rău spun că atunci când m-am trezit din comă le spuneam tuturor persoanelor care mă tratează ca indiferent de situație eu ma voi intoarce in țara in care m-am născut şi pe care o iubesc, insă acum incă mă gandesc la această decizie.

Vă rog să da-ți share acestei postări incât să vadă şi să ințeleagă toți românii diferența dintre viața si moarte", a scris tânărul pe Facebook.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Din păcate astăzi s-a stins din viață victima corupției şi a nepăsării cu numarul 64.Uitați Domnule Ministru al Sănăta…

Posted by Olteanu Alexandru on 14 Martie 2016

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: