Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj din LUMEA DE DINCOLO transmis de Ionela Prodan. O cântăreață celebră a POVESTIT TOTUL: „Când o fi vremea…”
Mesaj din LUMEA DE DINCOLO transmis de Ionela Prodan. O cântăreață celebră a POVESTIT TOTUL: „Când o fi vremea…”

Mesaj din LUMEA DE DINCOLO transmis de Ionela Prodan. O cântăreață celebră a POVESTIT TOTUL: „Când o fi vremea…”

Elena Merișoreanu, celebra cântăreață de muzică populară, a fost prezentă la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan. Artista a dezvăluit cum a visat-o pe draga sa prietenă.

„Am visat-o pe Ionela Prodan şi m-a întrebat de ce umblu îmbrăcată în negru şi a spus: “când o fi vremea, să vii aici, că e foarte bine”, a declarat Elena Merișoreanu la emisiunea la Antena Stars. 

Ionela Prodan s-a stins din viață în data de 16 aprilie. Avea 70 de ani și a fost răpusă de o cumplită boală la pancreas. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator. 

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea și controlul funcțiilor vitale, cât și asigurarea confortului fizic și psihic adecvat situației date”, se arată în comunicatul transmis de spital.