Evenimentul Zilei > Actualitate > M.IE PSD REVINE ÎN FORȚĂ! LOVITURA a venit tocmai dintr-un loc în care puțini ajung
M.IE PSD REVINE ÎN FORȚĂ! LOVITURA a venit tocmai dintr-un loc în care puțini ajung

M.IE PSD REVINE ÎN FORȚĂ! LOVITURA a venit tocmai dintr-un loc în care puțini ajung

În umră cu aproximativ o lună, o mașină cu numere de înmatriculare anti-PSD, condusă de un român stabilit, în Suedia a stârnit o adevărată isterie. În decurs de numai câteva zile, mesajul anti-PSD era pe buzele tuturor românilor. Alegerea plăcuțelor de înmatriculare pentru a transmite un astfel de mesaj partidului aflat la guvernare, a fost cel puțin neobișnuită. Mesajul a devenit viral extrem de repede, iar recent, a fost dus de un alpinist la o altitudine de 5,6000 de metri, pe multele Elbrus.

Vlad, aplinistul român care a dus mesajul până pe muntele Elbrus a declarat: „Sunt om normal, tânăr, 36 de ani, familie și reședință (încă) în Romania. 17.5 ani de școală, numai joburi în privat, 3 credite ipotecare, taxe și impozite plătite la zi, multe țări străine vizitate, 2 absențe de la vot în ultimii 17 ani. Din sporturile practicate, două le pot considera exotice: alpinism de mare altitudine și trăit, muncit și crescut copil în Romania anului 2018”.

 

Vlad a declarat că trăiește de aproximativ 2 ani într-un stress moral permanent și că ceea ce se întâmplă nu mai este o simplă dezbatere politică, ci  reprezintă lupta dintre bine și rău.

 

„Trăiesc de aproape 2 ani într-un stres moral permanent, indus și menținut pragmatic de canaliile ajunse la putere. ASTA nu mai este dezbatere politică, este lupta dintre RĂU și ideea noastră de ce ar fi BINE sau NORMAL. Și am luat această lupta pe munte. Sunt ferm convins că prostia este incapabilă să înțeleagă critica obiectivă sau o ignoră cu bună știință, așa încât am viralizat celebrul mesaj că mulți alți mii de români”, informează G4media.ro.

Acesta a mai punctat că  a regretat faptul că nu a putut să desfășoare mesajul la altitudine de 5642, ci undeva mai jos. 

 

„Nu m-a durut spatele să-l car până sus pe vârful Europei, dar mi-a părut rău că, din cauza unui vânt năpraznic, mi-a fost imposibil să-l desfășor la cei 5642m ai Elbrus, ci undeva 250 m mai jos. Nu pot face „orice” dar pot face „ce consider că trebuie”. Dacă va fi sau nu un pas înainte, rămâne de văzut. O remarcă. Aerul este rarefiat pe înălțimi și ai nevoie de cap și stomac rezistente sau „antrenate”. La cât ne antrenează stomacul și nervii, prin prezența lor în spațiul public, Nicolicea, Iordache, Dăncilă, Nicolae, Dragnea, România ar putea da cel mai mare procent de alpiniști de mare altitudine din UE!”, a mai spus alpinistul.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: