Evenimentul Zilei > Politica > Câți membri PSD a CONVINS Ponta să NU SUSȚINĂ MOȚIUNEA
Câți membri PSD a CONVINS Ponta să NU SUSȚINĂ MOȚIUNEA

Câți membri PSD a CONVINS Ponta să NU SUSȚINĂ MOȚIUNEA

Fostul premier și președinte al PSD Victor Ponta susține că a convins mai mult de 14 parlamentari să nu voteze moțiunea de cenzură.

Proaspăt Secretar General al Guvernului, Victor Ponta spune că „mai mult de 14” parlamentari ai PSD nu vor vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Întrebat, duminică, la Parlament, câţi parlamentari PSD a convins să nu voteze moţiunea, Ponta a răspuns: „Mai mult de 14. Atât contează”.


„Nu declanșați un război atomic în PSD! Moțiunea nu va trece, am experiență”. Ponta a negociat cu deputații PSD în numele lui Grindeanu


„Eu cred că niciun pesedist adevărat n-o să cheme alte partide să-i rezolve problemele interne”, a adăugat Ponta, cu referire la negocierile actualului președinte al PSD, Liviu Dragnea, și liderii UDMR sau parlamntari ai altor formațiuni politice.

Victor Ponta a adăugat că pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, îl deranjează „faptul că nu mai are puterea”. 


SURSE – SURPRIZA DE PROPORȚII a echipei GRINDEANU: Lista nominală a celor 22 de parlamentari PSD și ALDE pe care se bazează Grindeanu la moțiunea de cenzură (surse)

Moţiunea de cenzură intitulată „România nu poate fi confiscată. Apărăm democraţia şi votul românilor” a fost depusă la Birourile permanente reunite, fiind semnată de 222 de parlamentari, potrivit Agerpres. Pentru a trece de plen documentul trebuie să întrunească 233 de voturi favorabile.