Evenimentul ZileiMondenMelania Trump, vizată de teoria conspirației! Totul a plecat de la niște fotografii ciudate!

Melania Trump, vizată de teoria conspirației! Totul a plecat de la niște fotografii ciudate!

Melania Trump, vizată de teoria conspirației! Totul a plecat de la niște fotografii ciudate!
Melania Trump e din nou în centrul unei bizare teorii a conspirației, care susține că Prima Doamnă are mai multe sosii și că acestea o înlocuiesc adesea în timpul unor evenimente oficiale.

Teoria a apărut cu ani în urmă, când utilizatorii au postat peTwitter diferite imagini ale Primei Doamne folosind hashtagul #FakeMelania, sugerând că în fotografii aăar mai multe persoane, chiar dacă acestea seamănă destul de bine între ele.

Noile comentarii, care au inundate Internetul în ultimele zile se referă cu privire la aspectul aparent diferit al Melaniei Trump de la un eveniment oficial la altul. Teoreticienii conspirației susțin că aceste diferențe se văd cu ochiul liber în ceea ce privește ținutele primei doamne, trăsăturile, ba chiar și mimica ei. iar unele dintre poze chiar par s[ le dea dreptate.

„Trump folosește o dublură pentru Melania !! „

Un utilizator se întreabă pe Twitter: „Nu știu, dar chiar este chiar Melania? Când ai mai văzut-o purtând așa ceva ?! Chiar și când a vizitat sudul lovit de uragane, a purtat tocuri!

Un alt comentariu toarnă gaz pe foc: “ Dumnezeule! Este uimitor că mai există încî oameni care nu știu că Trump folosește o dublură pentru Melania !! ”


Marea Britanie dă lovitura după Brexit. Redevine o mare putere globală!


„Aceasta nu este Melania, este sosia ei din serviciul secret”.
De-a lungul anilor, președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a negat în repetate rânduri teoriile că soția sa ar avea o sosiei care o înlocuiește la unele evenimente publice, acuzând mass-media că editează imaginile soției sale.


Alertă în SUA. Adepții teoriei conspirației, gata să declanșeze atentate sinucigașe!


Într-un tweet trimis în martie 2019, președintele SUA a etichetat mass-media „deranjată mintal” în timp ce încerca să descurajeze afirmațiile bizare. „The Fake News a modificat fotografiile cu Melania, apoi a propulsat teorii ale conspirației că de fapt nu este ea lângă mine în Alabama și în alte locuri”.

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Stephanie Grisham, a negat public zvonurile într-o declarație pentru CNN. „Încă o dată, ne găsim antrenați într-o poveste ridicolă când am putea vorbi despre munca pe care o face prima doamnă în numele națiunii noastre”, noteaz[ ziarul britanic Express.

Risc uriaș pentru cei care fumează țigări electronice. Ce este „ceața mentală”?


Accesează: