Melania nu pierde nicio ocazia de a surprinde cu apariţiile sale impecabile la evenimentele publice. De când a ajuns la Casa Albă, prima doamnă s-a dovedit a fi o pictogramă a stilului, alege întotdeauna ţinute impecabile pentru aparițiile sale publice. Şi dacă mai era nevoie, Melania Trump a demonstrat şi la Balul Congresului că în materie de vestimentaţie şi rafinament este de neegalat.

Conform ultimului sondaj realizat de CNN, dacă în luna octombrie  54% dintre respondenți o susțineau pe prima doamnă, acum procentul a scăzut la 43%. Unsprezece puncte mai puțin în doar două luni. Vârful de popularitate al Melaniei Trump a fost în luna mai, după prima cină de stat că președintele Donald Trump la Casa Albă, împreună cu președintele francez Emmanuel Macron și soția lui Brigitte. Acea  seara a fost considerată "botezul public" al Melaniei.

 

 
Imagini pentru Abito lungo, aderente e scintillante per Melania
 
 
Pe social media lumea este fascinată de Melania: "Ohh ce minunată  femeie. În cele din urmă este o femeie stilată la Casa Albă. Elegantă, superbă, impunătoare, moştenitoare demnăde Jacqueline kennedy.  Ce femeie, ce femeie, Doamne ce femeie fabuloasa este prima doamna Melania", a comentat un fan.
 
 
Imagini pentru Abito lungo, aderente e scintillante per Melania
 

Te-ar putea interesa și: