Evenimentul Zilei > International > Melania Trump a „spart” 95.000 de dolari în DOAR 6 ore la un hotel din banii contribuabililor
Melania Trump a „spart” 95.000 de dolari în DOAR 6 ore la un hotel din banii contribuabililor

Melania Trump a „spart” 95.000 de dolari în DOAR 6 ore la un hotel din banii contribuabililor

Veţi spune că pentru first lady a Americii nu este o sumă mare, dar dacă privim pe site-ul hotelului Intercontinental Semiramis din Cairo, aflăm că o noapte costă doar 700 de dolari. În acest caz Melania Trump a cheltuit aproape 16 mii de dolari pe oră din banii contribuabililor.

Presa şi opinia publică se întreabă cum a reuşit să cheltuiască 95.000 de dolari (mai mult de 83.000 de euro) pentru a se răcori doar 6 ore la Intercontinental Semiramis din Cairo?

Pe site-ului web al hotelului, o cameră costă maximum 700 de dolari pe noapte? Este vorba despre un hotel extra-lux minunat, cu o terasă magnifică cu privire spre Nil. Numai că, pe Melania Trump, acest popas a costat-o extrem de mult.

Totuşi, vorbim de aproape 16.000 de dolari pe oră şi să ţinem cont că nu s-a oprit să înopteze. Factura este corect pusă pe portalul de cheltuieli al Departamentului de Stat american, dar factura cu cheltuielile este absentă. Ce anume ar fi putut consuma, de ce extraordinare servicii să fi profitat în acele ore first lady rămâne un adevărat mister, care incită şi excită tabloidele din Statele Unite.

De exemplu vanityfair titrează: Călătoria Melaniei Trump în Africa nu va înceta niciodată să fie controversată. Potrivit unui raport oficial federal în ceea ce privesc cheltuielile, factura de la hotelul din Cairo a costat contribuabilii 95.050 dolari – chiar dacă purtătorul de cuvânt Stephanie Grisham a declarat pentru Quartz că Trump nici măcar nu a stat peste noapte la hotelul Intercontinental Semiramis și era doar în Cairo pentru șase ore".