Evenimentul Zilei > International > Melania Trump, atacată pe social media: Prima doamnă poartă cizme Timberland? Am terminat!
Melania Trump, atacată pe social media: Prima doamnă poartă cizme Timberland? Am terminat!

Melania Trump, atacată pe social media: Prima doamnă poartă cizme Timberland? Am terminat!

Melania Trump a ales să poarte cizme Timberland în vizita de Crăciun la baza aeriană Al Asad din Irak. Însă atacurile au apărut imediat din partea celor de stânga, criticând-o în termeni foarte duri pentru ceva complet ridicol.

Prima doamnă pare spectaculoasă ca întotdeauna în bluza de camuflaj în nunţa mustarului şi cu pantaloni verzi, iar întâlnirea cu soldaţii americani a fost un succes, dar asta, se pare, a deranjat electoratul de stânga.

Din păcate nimic din toate acestea nu par să conteze pentru cei care o critică, şi totul din cauta cizmelor Timberland

"Melania se luptă cu cizme Timbs în Irak?" a spus un utilizator Twitter. "Melania poartă TIMBS! Am terminat!" a spus altul. 

Un alt utilizator pe Twitter a sugerat că alegerea încălțămintei are subtilități rasiale insensibile. "Melania a omorât Timbre".

Din motive inexplicabile, perioada de Crăciun a fost una în care stânga politică a transmis multă ură la adresa Melaniei Trump. Totul a început atunci când prima doamnă a dezvăluit decorul ales de Crăciun pentru 2018, unii spunând că decorurile alese de Melania seamănă cu "iadul".

"Este bine de ştiut că trăim în iad, decorațiile de Crăciun ale primei doamne se vor potrivi cu perioada erei Trump". Sau: "În acest an, copacii roșii purpurii din holul lung de la Casa Albă, presupune că sângele liberal fierbe", a fost un alt comentariu la adresa Melaniei Trump care, se pare, că nu poate mulţumi pe toată lumea, în special pe cei de stânga.